Referat skrevet af Heidi Erler

img_0572

Fredag:
Alle 14 mand/kvinde ankommet og indlogeret i hytterne på Treldenæs Camping.
Efter et godt måltid mad, går vi alle over i vores nye fælleslokale, som vi har til rådighed hele weekenden.  Vi starter med en runde af  ”hvad har du på hjertet eller siden sidst”.
Alle er glade for at være samlet igen.  En enkelt fortæller at man kan få Botox behandling for nakkesmerter forårsaget af Tourette, men ellers tales der om stort og småt, og hvad man lige føler for siden sidst.
Efter vi har haft vores runde, så fortsætter resten af aftenen med hyggesnak.

img_0604
Lørdag:

Efter morgenmaden tager de fleste af os en tur ind til Fredericia by og ”oser” og går en tur på Irsk pub og får en enkelt øl, inden turen går tilbage til campingpladsen, hvor en lækker frokost venter os.
Efter frokost tager vi alle ind til Fredericia Idrætscenter, hvor vi har 1 times bowling inkl. 2 øl/vand.  Vi fordeler os i 3 hold, bestående af et kvindehold og 2 herrehold. Da bowling er overstået venter vi spændt på at få printet resultater ud. Kvindeholdet havde den bedste score med 656 point, og herreholdene havde pointscore på henholdsvis 522 point og 514 point.
Vel hjemme igen på campingpladsen, er der nogle som trænger til et hvil, nogle trænger bare til at slappe af i vores fælles lokale, og andre tager en tur til Troldehuset og vandet, hvor vi overnattede for en del år siden.
Efter en lækker aftensmad, så går vi alle i fælles lokalet og hygge snakker og får lidt at drikke.

img_0617
Søndag:
Evaluering:
Alle er enige om at det har været en rigtig god weekend,  ja sågar en af de bedste vi har haft. Det har været en rigtig god idé med bowling, da man her får masser af tid til at snakke og lære hinanden at kende på en anden måde,  fremfor altid at have foredrag. Man får talt mere på tværs af hinanden.
Hyggeligt at være sammen med en masse dejlige mennesker, som man kan tale med om alt muligt, både seriøse ting, men også have det sjovt sammen.
Vi aftaler at vi fremover vil fortsætte med foredrag, men at der også skal være plads til bowling eller lignende hver 2-3 gang.
Slutord for denne gang ”Tak fordi i er dem i er, bliv ved med det ”!
Næste Voksen Tourette-træf er 5. – 7. Maj 2017