Voksen Tourette weekend , 7. – 9. September 2012.

Fredag:

Alle vel ankommet og indlogeret på Treldenæs Camping.

Uffe byder som altid, velkommen under aftensmaden. Denne gang til en lille flok på 9 personer.

Vi taler lidt om, at ændre vores 2 årlige weekender til 1 gang om året, da der sidste år var for få tilmeldte i sensommeren, så det måtte aflyses, og igen denne gang kun er en lille flok. Vi vil  gerne fortsætte med at have nogle gode foredragsholdere og det koster penge, så derfor skal der også være flere tilmeldte. I forsommeren plejer der at være flere tilmeldte, og der er som regel også altid nye folk med. 

Der er stor forståelse for at det kun bliver til 1 gang om året, men folk er dog kede af det, da de som kommer også har stor glæde af at mødes med ligestillede.  Vi bliver enige om at høre dem som kommer med næste gang, om de kun er interesserede i at komme 1 gang om året eller om vi skal fortsætte som hidtil.   

touretteweekendseptember2012

Der blev også stillet et forslag op om at hvis man ønsker eneværelse, så kan man vælge at prisen bliver en anden, ligesom hvis man bestiller en charterferie med eneværelse. Da det endnu ikke er et problem, så blev det nedstemt, men kan tages op igen hvis der bliver et større behov for eneværelser.

Efter at vi har siddet og talt om ovenstående under forretten, så vælger Uffe at tage hjem, da han har det dårligt og har haft det hele dagen. 

Efter maden sidder vi alle i vores fælleslokale og hyggesnakker.

Lørdag:

Vi mødes kl. 9.30 til morgenmad, hvor vi får at vide at vores foredragsholder Birgitte Hedemand som skulle undervise i pædagogisk massage,  desværre er blevet syg.  Vi vælger derfor at lave vores weekend til en ren hyggeweekend.  Gaven som Birgitte Hedemand skulle have haft, giver vi i stedet til Yvonne og Tine i café’en, som tak for mad og god behandling.

Efter morgenmaden er der nogle af os, som tager en tur ind til Fredericia by, som er en utrolig smuk og hyggelig by. Nogle bliver i Treldenæs og hygger sig.

Efter frokost kører vi en tur ned til Troldehuset, som er det sted hvor vi opholdt os før i tiden. Det ligger i et naturskønt område omgivet af skov og strand.

Efter aftensmaden går vi i vores fælleslokale, hvor vi hygger os med landskamp, snak og guitarmusik.

touretteweekendseptember20121

Søndag:

Vi mødes kl. 9.45 til brunch og evaluering af weekenden.

Som altid var folk glade og tilfredse med weekendens forløb og dette på trods af, at der denne gang ikke var foredrag, da det som tidligere beskrevet jo blev aflyst på grund af sygdom.  På en måde, så blev weekenden trods alt struktureret på en bedre måde og der var ikke så meget sygdomssnak, som der plejer at være.  En rigtig god weekend med hygge og hvor man bare kan være sig selv og tick’se som det passer en.

Der var et ønske om, at hvis der ingen foredrag bliver, så kan man eventuelt tage en tur ud at bowle.

Der er bestilt værelser/hytter og mad igen til vores næste voksen Tourette weekend, som bliver den 12. – 14. April 2013, hvor vi håber på at se mange flere nye og ”gamle” medlemmer.

Referent

Heidi Erler