Referat af Claus H. Holm & Uffe RichterFredag

Vi mødes alle sammen fredag mellem kl. 18 og 19, vi er den her gang 10 voksne,
Det er vor første officielle gang vi skal være i de nye omgivelser på Treldenæs camping, vi har fået den trelængede gård, hvor vi bisidder den ene fløj. Undertegnet mødte tidligt og fik værelserne bliver delt ud som deltagerne kommer til.

Vi mødes derefter kl. 19.30 til spisning i cafeteriet, og som altid er det god mad der møder os hos Irene & John, humøret er højt og alle er glade og Uffe byder velkommen til endnu et godt træf, og fortæller bla. Om det nye fælleslokale vi har fået til benyttelse.

Vi mødes kl. 21.15 i fælleslokalet til vor sædvane vi kører ”siden sidst” hvor vi fortæller om stort og småt, denne del holder vi dog for os selv. Resten af aften hygger vi os og vi går i seng ca. kl. 1. Det viser sig at der er blevet lavet fejl med vor toiletkort, til wc’erne, så vi kan ikke bruge dem inden vi skal i seng, men må benytte os af naturen, eller gå helt over på campingpladsen.

Lørdag

august2010_1

Morgen starter med lidt af en sensation, Uffe er den første der er oppe kl. 6, kl ca. 6.30 er Uffe, Claus, Camilla, Bendt, og Erik i fælleshuset og vi drikker morgen kaffe sammen, der er jo 4 timer til vi skal have morgenmad, problemet med kortene til wc’erne bliver løst kl. 7. lidt hygge og snak til vi skal spise kl. 13.00, spiser dog et kvarter før.

Torben kommer kl. 12 og spiser med os, vi aftaler under spisning at fremtidige træf holdes fast i ugerne 13 og 34, og vi aftaler dette med Irene & John samt Steen, vi aftaler samtidig med Irene hvilken mad vi skal have næste gang. Kl. 14 går vi i gang med et lille kursus om håndtering af stress af Torben Dalvad, Torben får en lille fællesgave af os i form af en lille købmandskurv lige inden ” Rødvin og god chokolade.

Torben fortæller at den kroniske stress er den mest alvorlige da den er bygget op over lang tid og at man sjældent selv kan komme af den og at lægen giver piller mod den for at undgå at stressen skal gå over til en depression, medicinen er faktisk den selvsamme som man giver mod selve depressionen, når den er brudt ud. Den kroniske stres gør at man ikke sover godt, har det ikke godt på arbejde og den påvirker familien i negativ måde.

Den akutte stress, er en virkning af en situation hvor man føler sig truet her og nu, den giver et adrenalin stød så vi kan reagere her og nu, mange gange er det glemt igen senere på dagen.

Den selvforskyldte stress/ den selvvalgte stress.
Den selvforskyldte stress er en stressform som man selv vælger, eks. Det her kan jeg ikke klare, jeg får garanteret et nederlag.
Det næste er at man stræber efter det perfekte, eks, når man får gæster skal man have støvsuget, slået græs, måske renset tagrender for at overdrive, renser køkkenskabe og så videre.

Torben var færdig kl. 15.30 og vi sagde pænt farvel til ham, og derefter gik folk gik hver til sit. Vi mødtes igen til spisning kl. 19.00, efter maden samles vi i fælleslokalet, folk var trætte og mange ville i seng, nogle enkelte holdt ud med lidt fællessang og hygge. Senge tid ca. kl. 23.00.

Søndag

august2010_2

Vi var alle oppe rimelig tidlig, de fleste brugte tiden til at samle sine sager, og gøre parat til at tage hjem efter det sidste arrangement.

Vi mødtes kl. 10.30 til brunch, lækkert tilberedt af værtsparet, da vi var ved at være færdige, tog vi evalueringen samtidig med brunchen. Alle var enige om at de nye forhold, både værelser, mad samt fællesrum var pragtfulde, men stadig det toiletbras fredag nat var ingen glade for. Men alt i alt i forhold til Troldehuset hvor vi har været de sidste mange år, så ville dette blive det mest ultimative i forhold til før tiden.

Vi mødes næste gang i uge 13 i 2011 med højt humør som altid.